Seyo TDA

Met Seyo TDA wordt met behulp van een jet stream van zuurstof, gepatenteerde werkstoffen zoals hyaluronzuur, in de diepere huidlagen gebracht. Behandeling met de SEYO TDA voelt aan als een koele zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Een je stream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. Na de behandeling voelt de huid als opgevuld en fris aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar.

Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, word vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uit zien.

Wij gebruiken tijdens de behandeling met de SEYO TDA  verschillende flacons met serums die hoge werkzame stoffen bevatten. Dit zijn:

Hyal N5 – balanceert het vochtgehalte in de huid, revitaliseert de huid, creëert vochtafzettingen en voorziet de huid van essentiële vitaminen en mineralen.

Hyal N10 – stimuleert de huid eigen collageenprodcutie, bevordert cel vernieuwing, verhoogt het vochtgehalte van de huid en ondersteunt het herstel van de elasticiteit van de huid.

Mitocell – versterkt de stevigheid van de huid, bevordert de synthese van collageen en elastine, regenereert de huid, liftend en beschermt tegen externe invloeden.

Proderm – ontstekingsremmend en verhelderend effect op de huid, bevordert de huidregeneratie, verzacht irritaties, verbetert de structuur van de huid, antimicrobieel, antiviraal en adstringerend.

Canaboost – diepwerkende anti-aging, intensieve verzorging met structuur verbeterende eigenschappen, bevorderd regeneratie van de gestreste huid, geeft de huid vitaliteit, energie en helderheid.

Dermacool – verzacht en hydrateert de huid, ondersteunt het eigen herstelmechanisme van de huid, vermindert roodheid en gevoel van spanning, ontstekingsremmend, antibacteriële eigenschappen en bevordert een snellere genezing van huidirritaties.

Uiteraard bekijken wij de huid vóór de behandeling goed en in overleg passen wij aan de hand daar van een van deze serums toe in de behandeling.