Mirconeedling

Mirconeedling

De cosmetische microneedling is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. De fijne naalden perforeren doelgericht kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor het optimaal inbrengen van werkzame stoffen. Door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag worden alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De microneedeling is ook heel goed toe te passen op oppervlakkige en acne littekens.

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, vergelijkbaar van kleur zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normaal, zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert. Een lichte make-up kan al op dag 2 worden aangebracht. Tijdens de gehele behandelingskuur alsmede 2 – 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming (Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50/Protect Cellular SPF 50) worden aangebracht.

Optimale resultaten met BABOR TECH Micro Needling bereikt u bij een behandelingskuur van ongeveer 6 behandelingen met een tussentijd van 14 dagen.

Tijdens de kuur is het belangrijk om goede thuisproducten te gebruiken die overlegd zijn met een professionele schoonheidsspecialiste. Alleen dan bereiken wij optimaal resultaat.