Wie zijn wij?

CTE17- Ida Frentz -2604

Eline Bernhard

Eigenaar Babor Skin Care Wageningen & Allround schoonheidsspecialiste

Eline is allround schoonheidsspecialiste en heeft daarnaast verschillende aanvullende cursussen gevolgd. Haar specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, bindweefsel massage, shiatsu therapie, micro-needling, microdermabrasie, Lash Volume Lift en HIPL. Ze is volgens de Anbos norm gespecialiseerd in acne behandelingen en elektrisch ontharen. Dus ook via de zorgverzekering kunt u bij ons terecht. Eline is spontaan, klantgericht en met veel passie voor de uiterlijke verzorging helpt zij u graag bij het zoeken naar de juiste verzorging van uw huid. Zij volgt alle BABOR trainingen en is daardoor op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche. Ook voor een professionele, maar heerlijke massage kunt u bij Eline terecht.

Image-1

Kim Willems

Allround schoonheidsspecialist

Kim is allround schoonheidsspecialiste. Haar specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, shiatsu therapie, micro-needling microdermabrasie en HIPL. Ze is volgens de Anbos norm, gespecialiseerd in acne behandelingen en elektrisch ontharen. Dus ook via de verzekering kunt u bij Kim terecht. Ze is vrolijk, klantgericht en voert met veel verve haar behandelingen uit! Ze is op alle BABOR trainingen aanwezig en daardoor op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche. Ook bij Kim kunt u terecht voor een heerlijke, professionele massage.

Maak een virtuele tour door onze salon

Huidbehandelingen door ervaren schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialiste in Wageningen gezocht?

Dan bent u bij Babor Skin Care Wageningen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde behandelingen in huidverzorging en huidverbetering van alle huidtypen. Voor dames en heren, op alle leeftijden.

Uw huid wordt behandeld met natuurlijke huidverzorgingsproducten van Babor en wij combineren salonbehandelingen met huidverzorging thuis.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor langdurige en definitieve ontharing, ontspannende behandelingen en lichaamsmassage. Deskundig advies nodig? Wij staan voor u klaar!

CTE19-Schoonheidssalon Ida Frentz - Eline Bernard-9899

Beleef onze salon in Wageningen!

Historie

Op 1 mei 1985 heeft Ida Frentz de stap genomen om als zelfstandig ondernemer aan het werk te gaan in de schoonheidsbranche. Aanvankelijk gevestigd in de Tarthorst, bleek al snel, dat er een groot ruimte en capaciteitsgebrek optrad en is het bedrijf op 4 februari 1989 verhuisd naar de huidige locatie aan de Wim Sonneveldstraat. Ida werkte hier niet meer alleen, maar werd bijgestaan door personeel.

Al snel bleek ook hier weer een ruimte gebrek op te treden en in 1993 werd de salon vergroot naar de huidige omvang. Met haar proffesionele behandelingen en continue drive tot verbetering van het aan te bieden product, zowel in dienstverlening als merkgerichtheid, werd zij al snel tot allrounder gerekend in de Nederlandse schoonheidsbranche.

Door de jaren heen breidde haar salon zich steeds verder uit tot een mooi bedrijf met verschillende collega’s. De kroon op haar werk kreeg gestalte door dat Babor Cosmetics in 2018 de salon het predikaat Exellence Institute verleende. In 2017 is Eline bij Ida in dienst getreden en per 31 december 2018 heeft Eline de salon overgenomen.

Ida Frentz, 25 augustus 1950 – 16 januari 2019

Deze mensen geven hun mening