Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een definitieve ontharingstechniek die kan worden ingezet op alle haartypes. In tegenstelling tot andere definitief ontharingsmethode(bijv. HIPL) kan elektrisch ontharen wel worden toegepast op blond, grijs en rood haar.

Wanneer u het ontharingsproces gaat starten, is het noodzakelijk in het begin regelmatig naar onze salon te komen voor de behandeling. Afhankelijk van haargroeicyclus, hormonen en het te behandelen gebied is het niet precies te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Houd er rekening mee dat u met iedere definitieve ontharingsmethode gemiddeld 1 tot 1,5 jaar bezig bent.

Er wordt gewerkt met de Apilus, dat is een computer gestuurd ontharingsapparaat met diverse mogelijkheden. De verschillende haar soorten vragen om een andere behandeling en wij kijken welke methode het beste bij u past. Ook kunnen wij met de Apilus couperose en steelwratjes behandelen.

HIPL ontharen

De GEM-technologie van de Record is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL- en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook een stuk minder pijnlijk en zacht voor de huid.

Afhankelijk van haargroeicyclus, hormonen en het te behandelen gebied is het niet precies te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Houd er rekening mee dat u met iedere definitieve ontharingsmethode gemiddeld 1 tot 1,5 jaar bezig bent.

Het doel van de ontharingsmethode is verbetering van de toestand realiseren en geen perfectie.