Lichaamsbehandelingen

Gestrest of heeft u behoefte aan ontspanning? Dan kan een massage een goede oplossing zijn. Wij voeren verschillende soorten massages uit, o.a. Hotstone massage, Shiatsu hoofdhuidmassage, bindweefselmassage en de klassieke ontspanningsmassage.

Lichaamsmassage kan worden toegepast bij:
-Pijn
-Stress en burn-out klachten
-Te hoge spierspanning
-Bestrijding van vermoeidheid en spanningen
-Bestrijding van spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en kramp
-Bevordering van de bloedcirculatie
-Complete of lokale ontspanning

Klassieke ontspanningsmassage
Wat is er lekkerder dan na een drukke dag, week of periode eens een fijn ontspanningsmoment te hebben. Door deze massage krijgt u de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten, zo kunt u genieten van de massage en de verzorgende olie.

Hotstone massage
Een ontspannende lichaamsmassage met warme basaltstenen (lavastenen) voor een diepe warmtewerking op de spieren, goed voor mensen die last hebben van stress, spierspanning, ophoping van afvalstoffen of gewoon om een heerlijk te relaxen.

Shiatsu hoofdhuidmassage
Een massage die uitgevoerd wordt door middel van een drukpunttechniek. Hierdoor worden blokkades die in de energiestromen van het lichaam aanwezig kunnen zijn verwijderd. En een nieuwe energiestroom kan opgang gebracht worden. Dit heeft een zeer ontspannende en verzorgende werking.

Bindweefselmassage van de rug en/of benen

Een huid verbeterende massage. Door de zeer actieve massagegrepen gaat de huid na de massage zelf herstellen. Hierdoor verbeterd de massage beginnende huidveroudering, kleine littekens, cellulite of striae. Door regelmatig een bindweefsel-pincements massage te ondergaan ziet u verbetering van de huid.