IPL ontharen

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

IPL ontharen

Wij werken met de Record 618

Langdurig ontharenDe GEM-technologie van de Record is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL- en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acné etc. aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook een stuk minder pijnlijk en zacht voor de huid.

Breedband

De Record-618 heeft een eigenschap die ‘GEM-TECHNOLOGY’ heet, die ervoor zorgt dat het geschikt is om alle haardikten te behandelen. Met de unieke computergestuurde handbediening kunnen verschillende toepassingen worden gekozen zodat u efficiënt kunt ontharen en pigmentvlekken, zichtbare adertjes of acné kunt behandelen of eventueel de huid een verjongingskuur geven.

Hoeveel behandelingen zijn ervoor nodig?

Er zijn gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 tot 8 weken. Per behandeling is er maximum een haarreductie van 10% , maar uiteindelijk is het resultaat en het aantal behandelingen geheel van het individueel afhankelijk (genetische aanleg, man/vrouw, ect). Het slagingspercentage van de behandelingen is 95%.
Het gaat als volgt: haren hebben een bepaalde groeicyclus zoals de anagene, catagene en telogene fases. De meest belangrijke fase om het haar definitief te verwijderen is de anagene fase. Alleen de haren die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden, kunnen definitief vernietigd worden. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, geslacht en genetische aanleg.

Zijn er bijwerkingen?

De bijwerkingen zijn minimaal!

Wanneer zie je resultaat?

Na elke behandeling zult u tussen 14-21 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, laten los en vallen vanzelf uit. Deze komen niet meer terug.
Waarom zouden we nog harsen en scheren als we definitief vrijwel pijnloos en supersnel met de Record-618 met GEM-TECHNOLOGY kunnen ontharen!
Zoals iedereen waarschijnlijk al zelf weet en ook heeft ondervonden, zijn de traditionele ontharingsmethoden zeker niet definitief:
  • Harsen: de behandeling is vrij gevoelig, grotere kans op ingegroeide haren en de haren zijn vaak binnen 2 weken terug.
  • Scheren: gaat snel, maar de volgende dag heb je weer stoppels. De haren worden dikker, donkerder en zijn meer aanwezig.
  • Ontharingscrème: bij deze behandeling wordt alleen het haar boven het huidoppervlak verwijderd, vergelijkbaar met scheren. De vaak agressieve ingrediënten tasten ook de huid aan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]