Couperose

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Couperosecouperose

 

Wat is couperose

Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gezicht wordt couperose genoemd. Het bestaat uit zeer kleine bloedvaatjes in de huid in het gezicht. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Dit zou ondersteund moeten worden, door behandelingen en thuisgebruik.

Hoe het ontstaat

Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van de huidaandoening rosacea. In veel gevallen treedt het echter ook spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van couperose.

Wie krijgt het?

Vooral mensen  met een relatief licht huidtype kunnen vroeg of laat last krijgen van deze toename van bloedvaatjes.

Camouflage

Natuurlijk is het mogelijk de couperose te camoufleren met gebruikelijke cosmetica zoals foundation. Maar ook is het mogelijk om met speciale crème de couperose te camoufleren: de kleur van deze crème ‘neutraliseert’ de rode kleur van de huid.

Behandeling

De salon biedt de volgende behandelingen aan om de couperose te verminderen en te ondersteunen:

Derma Cellular Detoxifing Vitamin gezichtsbehandeling €85,00
Ultrasound kuurverband van 10x €320,00
Coaguleren vanaf €35,00

Voor thuis gebruik:

Reiningen met Hy-ol en pyhtoactive senitive. De beste en mooiste reiniging van Babor, hoe beter de huid gereinigd is, hoe beter de producten werken

– Skinovage couperose seru llantoïne, panthenol en goudsbloem maken de huid rustiger en steviger. Op de gereinigde huid aanbrengen. Daarna Couperouse Cream gebruiken….
– Skinovage Couperose Cream  Kleurneutrale pigmenten dekken de rode vlekken af, waardoor een gelijkmatig, evenwichtig huidbeeld ontstaat….[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]