Doctor Babor

De professionele huidverzorgingsserie DOCTOR BABOR is Präzisionscosmetica „made in Germany“. Met high performance recepturen van geselecteerde werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen op het gebied van de cosmeceuticals. Toen Dr. Michael Babor in 1956 die eerste Präzisionsformules voor BABOR ontwikkelde, had hij nog nooit van begrippen zoals „cosmeceutical“ of „Doctor Brand“ gehoord. Maar hij wist dat nauwkeurig geconcentreerde werkstoffen de huid op bijzonder intensieve wijze verzorgen. Zo ontwikkelde hij de eerste verzorgingsproducten die speciaal op de individuele behoeften waren afgestemd, quasi de „huidexperts voor thuis“. DOCTOR BABOR is een hommage aan Dr. Michael Babor en plaatst daarmee de hoogste normen – geheel volgens het DOCTOR BABOR motto: werkzamer – preciezer – innovatiever.

Doctor BABOR producten verleggen de grens wat betreft bereikbare resultaten met cosmeceuticals. Gedegen onderzoek en ontwikkeling hebben een ruime keuze aan huidverbeteringsproducten opgeleverd die al reeds jaren tot de meest gevraagde BABOR producten behoren.

De verschillende behandelingen die wij uitvoeren met de DOCTOR Babor producten zijn:

HYDRO CELLULAR: Voor de ernstig uitgedroogde huid.

LIFTING CELLULAR: Voor zichtbare ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies van elasticiteit en contourverschuiving.

NEURO SENSITIVE CELLULAR: Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid.

REFINE CELLULAR: Voor een onregelmatige huid met grove poriën, een ongelijkmatige huidskleur en een vermoeide teint.

REPAIR CELLULAR: Voor de gestreste huid die behoefte heeft aan regeneratie - in het bijzonder voor de voor- en nazorg na cosmetische ingrepen, esthetische ingrepen, fruitzuurpeelings en na intensieve treatments met apparaten.

BRIGHTENING INTENSE: Voor onregelmatige en ongelijke pigmentatie.

CLEANFORMANCE: Veganistische, speciale verzorging voor de jonge, veeleisende huid ter ondersteuning van een
intacte huidbarrière en een gezond uitziende, vitale teint.

PROTECT CELLULAR: 360 graden skin protection, meer dan alleen een zonbescherming.

DOCTOR BABOR_Topseller Set_Products

Dr. Babor Pro

Doctor Babor Pro richt zich in alle producten op geconcentreerde werking en focust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten; nauwkeurig geformuleerd, zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen. Het is een professionele productlijn die speciaal is ontwikkeld voor de schoonheidssalons. Daarom is de doctor Babor Pro productlijn alleen te verkrijgen in de salons. Graag adviseren wij u welk product het beste bij uw huidbeeld past om zo een optimaal resultaat te bereiken.

De professionele DOCTOR BABOR PRO-fruitzuurbehandelingen AHA – in het kort: TheraPRO Peels zijn niet gericht op succes op de korte termijn dat zichtbaar is door een oppervlakkige peeling. Deze peelings zijn bedoeld als een veel duurzamere oplossing. Uitgebreide, in de praktijk geteste samenstellingen van verschillende fruitzuren met een nauwkeurig uitgebalanceerd fruitzuurgehalte en pH-waarden zorgen voor een gecontroleerde, gelijkmatige peeling van de bovenste huidlaag. Daarnaast bevorderen deze samenstellingen de regeneratie van de huid, die begint bij de diepere lagen en doorloopt tot aan de bovenste cellaag. TheraPRO AHA peels zijn uiterst effectief zonder de huid onnodig te belasten en bevorderen een uitgebreide, intensieve regeneratie van de huid.

* AHA Peelings zijn peelings met natuurlijk verkregen alfa-hydroxyzuren (AHA) als belangrijkste componenten, zoals melkzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur, appelzuur en glycolzuur.

SP_Babor_2